Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

siklawa Apartamenty w centrum Zakopanego

Adres obiektu Tetmajera 13, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.5
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

anula
Dodano: 2014-08-25
Pobyt od: 2014-07-28 do 2014-08-04
 
 
  

Bardzo fajne miejsce, godne polecenia. Lokalizacja idealna, wszędzie blisko, a jednocześnie cicho i spokojnie.Samochód bezpieczny w ogrodzeniu.W apartamencie przestronnie, czysto i gustownie. Gospodarze mili i gościnni. Wrócimy tam całą naszą trójką.


 
 

Patrycja Piotr i Filipek:)
Dodano: 2013-09-17
Pobyt od: 2013-09-06 do 2013-09-10
 
 
 

Gorąco polecam ten domek a w szczególnosci apartament Sabała w ktorym mieszkalismy.Przemili gospodarze,bardzo dobra lokalizacja.Z pewnoscia tam wrocimy!Pozdrawiamy


 
ika
Dodano: 2011-09-19
Pobyt od: 2011-09-16 do 2011-09-18
 

Bardzo fajne miejsce,ładnie urządzone czyste pokoje wszędzie blisko,mili gospodarze.polecam


 
Króliczek
Dodano: 2011-09-11
Pobyt od: 2011-07-13 do 2011-07-17
 

Świetne miejsce, bardzo przytulne i dobrze urządzone pokoiki, super lokalizacja no i przede wszystkim przemili gospodarze. Chcielibyśmy jeszcze kiedyś tam wrócić!


 
MAGDA
Dodano: 2010-04-28
 

PRZYTULNE APARTAMENTY, BARDZO MILI GOSPODARZE, WSZĘDZIE BLISKO. POLECAM!!!


 
Nożny
Dodano: 2009-01-15
 

Gorąco polecam obiekt. Byliśmy tam między świętami a sylwestrem. Apartament super przygotowany, na miarę zachodnich. Żadnych zastrzeżeń. Wszędzie - zaledwie kilka minut do Krupówek, 15 min na basen (aquapark), 10 min do lodowiska. Super miejsce.


 
Paulina i Krzysztof
Dodano: 2007-11-04
 

Właśnie wróciliśmy z Zakopanego. Było super i nie ze wzgledu , że to góry tylko mieszkanko było jedną z lepszych atrakcji jakie mieliśmy. Spedziliśmy w nim wspanialą 1-wszą Rocznice swojego Ślubu. Pozdrawiamy i Poleamy.


 
Ania i Jurek Masiakowie
Dodano: 2007-09-05
 

Byliśmy tu wiele razy i jeszcze będziemy. Wszędzie blisko: w góry, do centrum, do skoczni ale i bez uciążliwości życia miejskiego. Z okien widać Giewont. Jest też gdzie bezpiecznie zostawić samochód. Apartamenty wygodne i każdy inny aż chciałoby się zamieszkać po kolei w każdym z nich. Wrócimy tu na pewno.


 
DAWID
Dodano: 2007-02-11
 

EXTRA


 
Ola Zduńska
Dodano: 2005-08-24
 

Co tu pisać jest poprostu super.Przyjeżdzam parę razy w roku latem pochodzić po górach, zimą na narty. Ola i paczka


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie